800 grader

Skit också! Fredagar ska vara bra dagar. Då ska det ses fram emot en trevlig helg med massa glada händelser och upplevelser.
Denna helgen skulle mellantjejen ha en kompis med sig efter skolan, som sedan skulle sova här inatt. Imorgon skulle det bli kalas, och likaså skulle hon till ett av de närliggande sciencecentren på söndag. Hon har laddat hel veckan. Och så inatt fick hon världens feber. Lilltjejen likaså.
Jag har vart sådär halvfebrig i veckan, men inget mer än lite ont i halsen därtill. Och som mamma gnäller man ju inte utan kör på och tror att det är väl inget.
Ja, besvikelsen ligger tung i huset idag.
Hoppas febern bli kortvarig och att den stannar vid värme. Vi vill inte ha massa snorande och hostande. Och dessutom ingen feber i jämförelse med den lilltjejen hade veckan efter nyår. Är lite orolig efter det, ni vet.

Ja, såna tider är det nu. Inget att orda om då det ser likadant ut i många av landets stugor under dessa ”vabruari”-månader som återkommer varje år.

Det bli alltså en lugn helg vad det ser ut som. Men något positivt finns i denna stund. Igår hittade jag fjärrkontrollen som vi letat efter i ett år… Fjärrisen till dvd-spelaren i i tv-rummet. Så nu kan vi i alla fall lägga sjuka kids i soffan och sätta på en bra film. Lite glass på det så ska det nog bli bra. Mamma har alltid sagt att när man ärförkyld och febrig ska man ”äta kallt och dricka varmt”. Ett vrålbra husmoderstips kan jag garantera er!
Så nu får jag ivventera glassförrådet och sätta på te-vatten.

Önskar er en feberfri helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s