Ny vecka!

Måndag morgon ännu en gång. En aningens stökig och rörig sådan, då jag igår inte riktigt planerade och fixade för att den skulle flyta på i lugn ordning… Ibland är man så trött så man inte orkar liksom. Men nu har jag tagit en dusch, kommit i ordning med mig själv och kan ta tag i ännu en hektiskt decembervecka.

Helgen var bara bra förresten. I fredags blev det en förmiddag i stan. Handlade mat och annat med vännen P, inför våran tjejmiddag. Sen blev det lite kläd och skoshoppingtill kidsen med. Gick och väntade på skattepengar, som vi får i december. En nätt summa som skulle vara välkommen i julklappshandeln. Av någon anledning hade jag sett fel på summan, som visade sig vara större än väntat. Ännu bättre!

På lördagen kastade jag ut ungarna i snön och städade ett par timmar. Senare kom P, vi korkade upp en flaska och lagade käk. Sen drällde resten av brudarna in och kvällen kunde börja. ´Toppenbra! Och maten blev bra den med! =)

Igår blev slappt som sagt. Var lite sådär dagen efter kvällen före på alla sätt. Svågern kom hit och drog igång grillen, så det blev lite korv med bröd. Lite snick snackande vid köksbordet ´halva dagen. Bara relaxing.

Denna veckan kommer bli alldeles full av evenemang. Almanackan är smockfull av notiser och anteckningar och tider att passa. Men sen nästa vecka är det hyfsat lugnt igen. Vad jag kan minnas i alla fall. Tror bara det är ett besök på BUP och så har stortjejen sista träningen för i år. Ska bli så skönt när alla aktiviteter tar uppehåll. Inga tider att passa alls. Bara vara hemma och koka julgodis och mysa runt i raggsockor.

Känns skönt att denna hektiska vecka snart ska starta med en kopp kaffe med bästa Å, så man kan babbla av sig i förebyggande syfte. Och sen en kopp med bästa S på fredag så man kan babbla av sig efter allt också. Där fick jag till det alldeles lysande!

Men som sagt…Nu ska det tas tag i en vecka med scoutavslutning, ridskoleavslutning, kranstillverkning, salamikorvsutdelning, sångavslutning, ordnande av förskolans lussefika, julmarknad, tillverkning av julkort på beställning, julfest med firman, möbelshopping på IKEA…ochsåvidareochsåvidareochsåvidare…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s