Karusellen är startad!

Julens förberedleser är igång på riktigt nu. Igår påbörjades pepparkaksbygget, stakarna är framtagna, julgardiner uppsatta och till och med lite snö har kommit (det ser mest ut som nån spillt ut florsocker här och där i trädgården, med det ÄR lite snö) Det kunde inte vara bättre!

Igår bakade vi alla delarna till bygget, så idag ska vi börja pynta. Kan säga att detta var det lättaste vi gjort på åtta år så det var en enkel match. Kommer nog bara kräva några enstaka liter glasyr… Längtar redan till nästa år när vi åter har en yta att ställa det på, så vi kan återgå till slott och slottsgårdar.

Idag ska även alla prylar för mellantjejens kalas imorgon färdigställas. Visst erbjuder konceptet vi valt, att stå med kalasfikat. Men mellantjejen hade ju redan för en lång tid sedan bestämt vad det skulle bjudas på, så därför blir det att ta med eget. Och eftersom hon har en del märkliga tankar och ideér, så ska jag idag tillverka fingrar av mandelmassa med naglar av mandlar. Naglarna ska dessutom även ha ”nagellack”… och sticka upp ur cupcakes med hallonfrosting (som ”helst ska vara så röd så den ser ut som blod”) helt makabert på ett åttaårskalas i mina ögon, men hennes önskemål. Haha! Detta lär bli en syn… Att jag sedan ska lyckas fixa detta totalt gluten-OCH laktosfritt blir en spännande utmaning!

Mitt telefonabonemang spökar just nu. Nån slags icke-befintlig täckning ställer till det en del… Det är fruktansvärt irriterande när man helt plötsligt bara får meddelande om missade samtal. I samma stund som samtalet kommer in liksom. Går och väntar på att en läkare ska ringa från neuropsykiatrin på BUP, så jag vill ju absolut kunna svara då!

Men jag får väl ta tag i skapandet av fingrar då! Förutom detta kommer dagen och resten av helgen bjuda på: Storhandling, barnkalas, bröd-och lussekattsbakning, tårtbak och släktkalas. Det kommer väl inte bli så mycket vila däremellan.

önskar er en trevlig helg om vi inte hörs mer innan den är slut!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s