Tiden går framåt…

…och jag önskar att termometern kunde hänga med i samma takt. Att få frostskador på sina plantor en bit in i maj ska enligt mig inte vara en befintlig risk över huvud taget.
Har åter igen fått bädda in växterna och hoppas nu att det ska vara lungnt.
Att jag däremot satte plast över sparrisarna förra veckan var en toppenbra idé! Jäklars vad de skjuter upp där under nu! Dags att steka sig de första snart tror jag minsann.

Helgen tillbringades då i Tyskland med stora familjen. Föräldrar, bröder med respektive och alla kidsen. Härligt!
Vi hade relativt tur med vädret, även om det var lite kallt när solen gick i moln. Men dagen på nöjesparken var ändå toppen. Alla barnen hade jättekul, och det är ju liksom huvudsaken.
Däremot är det mindre behagligt att åka så långt med en lilltjej som aldrig somnar i bilen…Det blev lite jobbigt stundtals.
Det blev ett ganska hektiskt schema. Vi kom fram på fredag kväll och hann inget alls då. Bara hoppa i säng i stort sett. Flytta runt bäddar för att så många som möjligt skulle sova bra. Sedan var det hela lördagen på Hansapark, där vi förövrigt var varje sommar under våran uppväxt. Vi kom tillbaka till hotellet i samma stund som bordet var bokat för middag. Med en gammal traktor i entre´n på hotellet, så blev det ohållbart att få de minsta att sitta vid bordet längre stunder… Och våran lilltjej var såklart förtvivlad över att även andra ville provsitta den emellanåt.
Sen sova och upp till packning och frukost.
Mellantjejen åkte med mina föräldrar hem. Blev lite bättre så när hon fick ett helt baksäte för sig själv.
Vi andra drog iväg samtidigt som lillebror med familj, så vi slog följe hela vägen hem. Stannade för att handla lite dryck på vägen och shoppade i taxfreen på båten såklart.
Blev lite olika stopp sedan för mat, toabesök, friskluft, bensträckning och poliskontroll. Sista stoppet blev att hämta mellantjejen och sen kunde vi fara hem till alla vrålande djur som längtat efter oss.
Lilltjejen somnade på cirka tre sekunder sedan hon fått lägga sig i sin älskade säng. Skumt barn det där…

Nu är det bara resten av månadens fullspäckade helger kvar.
Nu till helgen blev det lite ändringar, så som det ser ut nu så blir det scouter, staketbygge, tjejkväll hos U samt fotboll. Lagom med aktiviteter…

Nu ska jag snart väcka lilltjejen så vi kommer iväg på föräldra-barngrupp. Sen MÅSTE jag verkligen färga håret! Och så BORDE jag verkligen klippa gräset, trimma, ta bort en rabatt, gräva två nya rabatter och plantera om i urnorna…Hmm, det blev visst snabbt räknat en sådär åtta-nio timmars arbete. Kanske får vänta med något tills imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s