Vad har jag gjort?

Har lyst starkt med min frånvaro ett tag nu. Av ovidkommande anledning så blir jag ibland lite deppad. Jag tar åt mig för lätt av andras negativitet…tyvärr.
Nu varade bara deppen i cirka tolv timmar. Sen hade fina vänner fått mig att vända det hela till positivt igen. Och denna gången har jag skärpt till mig rejält. Nu är det slut på att ta åt sig. Nu är det dags att tänka på hur bra jag har det istället. Get a grip… Rejält!

Jag har haft fullt upp som vanligt. Tog fram den stora trunken med tyg som väntat alldeles för länge i pysselhörnan. Monster skapades dygnet runt och det var såå kul!!
Och eftersom jag längtar så efter trädgårdsarbete, men vädret jäklas ju fortfarande med oss, så var det bra att kunna göra något kreativt inomhus istället.

Trädgården ja. Jag har i alla fall fyllt växthuset med tomater, gurkor, physalis och paprikaplantor. Nätterna med minusgrader är ju slut, så viss ordning har man hunnit få. Tänk om jag ändå hade ett växthus till…Det får nog bli nästa års vårprojekt.
Vi har suttit och skissat lite på trädgården, och vissa saker är på gång denna säsong, så det finns att göra ändå!

I veckan hade vi i föräldragruppen, med hjälp av föräldrar såklart, en informationskväll/föreläsning om barn med neuropsykiatriska funktionshinder.
Det blev en toppenkväll! Det var så kul att vi blev så många som vi blev, och jag tror och hoppas att de flesta var nöjda med kvällen. Såklart så önskar man ju att ännu fler hade kommit, och i synnerhet lite personal på skolan. Vore fint att någon gång få med sig dem i diskussionen.
Att få prata med likasinnade föräldrar och höra om andras vardag var givande på alla sätt.
Vi har ju haft medicin för mellantjejen i ungefär en månad nu, och det har gett resultat. Hon är mycket mer jämn nu. Givetvis så har det tillkommit några jobbiga saker med detta, men det positiva väger upp det. Hon mår bättre och det är underbart att se!

Idag blir det lite shopping med kidsen efter skolan. Skoförrådet behöver fyllas på, och nya stövlar till några. Och sen leggings såklart. Mellantjejen fullkomligt äter leggings!! För sex veckor sedan köpte jag tio par till henne, och nu finns endast två hela par kvar. Vet inte alls hur det går till. Varje vecka går minst ett par ner i soporna för att de har fått hål på de mest märkliga ställena. Jag förstår mig inte på det…

Ögonläkare har även det hunnits med. Jag fick pupillutvidgande droppar, och DET var en underlig upplevelse! Jag var nästintill blind hela den dagen. Och ögonen var kolsvarta vilket gjorde att jag såg ut som en alien. Jag tog foto så jag själv skulle få se det efteråt, eftersom jag inte kunde se det då. Men å andra sidan var de fortfarande nästan lika svarta dagen efter så min syn var tillbaka. Mycket märkligt… Mannen var lite rädd för mig, men själv tyckte jag att det var ganska snyggt. Kanske skulle skaffa svarta linser?
Om nån vecka är det i alla fall dags att prova ut glasögon. Så går det när man slarvar i tjugo år…

Ikväll blir det ovanligt lugnt här hemma. Mellantjejen ska sova hos bästisen, som hon har längtat!! Det var längesedan nu. Och mannen ska på konsert. Kvar blir bara vi övriga tre,varav en lägger sig tidigt. Det blir en fridfull kväll vid tv:n, och endast två åsikter om menyn.

Hoppas ni med får en skön fredagskväll och en underbar helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s