Öronbarn…

…Det finns ett gäng sådana i denna familjen.
Jag själv till att börja med. Ständiga problem sedan småbarnsåldern. Fortfarande får jag minst ett par inflammationer varje år. Ett djävulens påfund skulle jag vilja kalla dem. Har man aldrig haft det så ska man vara nöjd.
Stortjejen var åtta veckor då hon fick sin första. Mellantjejen var fyra veckor då hennes första kom. Dubbelsidig… Sen rullade det på tills en sådär tre års ålder. Efter det blev det lugnt igen. Tills nu då. Idag är mellantjejen i skolan igen. Hon äter penicillin, men mår bra. Istället är stortjejen hemma med samma bekymmer. Fast med halsont också. Hoppas det stannar vid just ont… Bara vänta och se.

Var på BUP igår och träffade vår neuropsykiatriska läkare. Nu är medicin uthämtat och ska påbörjas på fredag. Mycket spännande! Efter all information och förhållningregler så är vi på det klara med hur det funkar. Och vi är postitivt inställda.
Träffade tjejens klassföreståndare en sväng igår med, och försökte förklara för henne. Mindre lyckat eftersom vi inte får mycket förståelse där tyvär… Det är en stor klass som kantas med en rad av barn med extra behov. Barn som är en aningen busiga. Bland dessa så är ju inte mellantjejen något som helst problem. Hon är extremt nogrann med regler och ordningar. Håller ordning på allt. Skolarbetet ser lärarna heller inte som något problem eftersom tjejen är överintelligent på många plan. Hon är ju inte bland de som är ”jobbiga” och därmed inget problem… De har svårt att förstå att det inte är jobbighet som de ska leta efter när de gör sina iaktagelser. Vi vill ju bara att de ska fundera över hur just hon fungerar.
Hoppas i alla fall att tjejen kommer må bättre nu. Inte behöva koncentrera ihjäl sin hjärna som är helt utarbetat klockan 13 varje dag.

Idag ska jag och lilltjejen plantera blommor! Jord är inköpt och nu ska det bli vårfint. Vädret är ju uppenbarligen på väg åt rätt håll med. Underbart redan nu på morgonen. Det blir en bra dag tror jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s