Jag ska alltid vara värst…

Jag är en typ som får ovanliga och konstiga åkommor.
När jag fick en tumör så sa läkaren att han aldrig sett något liknande. Placeringen var unik, och förutom vårt egna land, så var en bit av mig på besök i både både Tyskland och England för att skumma människor på labratorium skulle peta på biten. Att tumören sedan kom igen och spred sig och gjorde mig sjuk i närliggande skelett, var även det något spektakulärt av den ofarliga typen av tumör.
Jag får en utomordentlig värk i öronen varje vinter, och detta tyder på en ovanlig form av eksem i mina hörselgångar. Det går tydligen knappt att se denna tunna fortm av eksem, men det gör ont så jag bara vill gräva ner mig.
Jag är även antagligen den enda i landet som haft rör i örat under endast några enstaka minuter.
Jag söker väldigt sällan läkare, förutom under de perioder som jag lider mycket av min sjukdom, men det är ju en annan sak. Söker jag däremot för något annat så visar det sig vara något spännande som varenda läkare i byggnaden springer för att kolla på.
När jag är hos en läkare så väntar jag bara på att denne ska öppna dörren och ropa ut i korridoren ”Haha! Grabbar kom och kolla. Ni måste bara se detta!”
Likaså blev det nu när jag var på synundersökningen.
Jag hade tydligen någon form av kramp i ögonen, som endast ”bara du och några få lider av i landet som vi vet”. Mina stackars ögon jobbar som galningar. Krampar varje vaken sekund och anstränger sig som små blå. Och appropå blå… Mina ögon tillhör dessutom den ovanliga blandfärgskalan. Det ena är grå/blått och det andra är grön/brunt med en gul fläck…
Så… Det jag gör nu är som så att jag väntar på en tid hos en ögonspecialist. Fram tills jag vet något annat så fortsätter jag att varva vardagen med två olika glasögon med olika styrkor, beroende vad jag gör.
Sånt är livet!
Jag har i alla fall klarat mig från brutna armar och ben, och det är ju alltid nåt! Sen att jag har brutit alla fingrar utom två, krossat tre knogar, brutit näsan och bryter mina tår då och då är en helt annan sak. Bara smådelar. Det har med min otroliga klantighet att göra. Och var det arvet kommer ifrån vet vi alla…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s