1-årsfirande!

I onsdags var det då dags! Ett år sedan lilltjejen kom till jorden,men det känns som det var igår…Fattar inte hur fort första året i livet går! En liten knodd föds,och sedan känns det endast som en fingerknäpp tills det är dags för 1-årskalas. Otroligt!
Vi packade bilen på morgonen och for mot Kolmården.
Väl framme gick vi omkring och myste hela långa dagen. Lilltjejen tog tillfället i akt att njuta av dagen vill jag påstå…Hon var vaken hela dagen! Ingen vila i vagnen där inte,och inte heller sov hon i bilen. Hon slocknade inte förrän hon bäddadesner i sin egna säng vid nio på kvällen. Den ungen är fantastisk med att göra sådana dagar utan ett endaste litet gnäll.
Det blev en underbar 1-årsdag!
Igår tog vi det bara lungt. Strövade omkring här hemmaoch småfixade lite. Förberedde en del för denna dagen…Före klockan slagit sex imorses var det nämligen fullt med karlar och maskiner här på ranchen för att gjuta. Dels hela ladugårdsdelen, och sedan på de två sidor vi ska bygga ut på.
Det är lastbilar, blandare,lastmaskiner,grävmaskiner och en herrans massa karlar i gummistövlar. Har inte lyckats räkna hur många de egentligen är…Det verkar finnas någon runt varje hörn och i varje fordon med. 
Ska nog gå ut och ta lite kort på spektaklet.
Det mest fantastiska är att lilltjejen sover,trots att de just nu sprutar betong utanför sovrumsfönstret.Dessutom går det en bamsekran rätt över hela huset där betongen leds inuti.
Japp,men bra ska det bli!
I kväll blir det förberedelser inför morgondagens big kalajs! Tidigt upp imorgon och baka tårtor…
Trevlig helg mina människor!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s