Nu så..

Nu sover lillfisen. Jag satte igång datorn innan jag la henne, kanske lurar det hennes inutition till att inte vakna… Får se.

Idag har vännen Å och hennes lilltös vart här på fika/tjötstund. Gött å få snacka av sig emellanåt. Lite kladdkaka är inte heller så fel att få lyxa till det med en fredag som denna.

Snart kommer kidsen hem från skolan också. Kanske med en kompis till den ena…Verkade inte vara helt klart imorses, så vi får se hur många som kliver av bussen här utanför. Är det bara mina egna så får vi nog ta en sväng och storhandla.

Har blivit så törstig på mjölk det senaste. Fattar inte vad som har hänt!? har bara vart sugen på mjölk när jag vart gravid, och det lovar jag att så icke är fallet nu. Kanske nån släng som hänger kvar… Eller så har kroppen brist på kalcium eller nåt. Varför ser man förresten inte de där kampanjerna längre som fanns när man var barn? ”Mjölk ger starka tänder” Det skreks det ju ut överallt på den tiden. Behövs inte starka tänder längre? Och vad ska vi som växt upp med våra starka tänder egentligen ha dem till?? Man får ju inte öppna kapsyler med tänderna osv. Det har man ju fått lära sig att det förstör tänderna. Kanske trodde man att tiderna skulle bli sämre så vi skulle få tugga i oss bark eller nåt sånt. Man kan ju undra. Jag har ju en dryg fjärdelel i munnen som består av titan och porslin. undrar vilket som är starkast…? Sen skulle man ju dricka mjölk för att få starkt skelett och stark benstomme. vad ska vi med den starka benstommen till? Varför behöver inte nutidens barn växa upp med starkt skelett? Är det så att man ska vara mjuk och porös överallt nuförtiden? Ska våra barn endast kunna arbeta som superviga och mjuka akrobater. Ska de allihopa resa runt med nån cirkus? Varför byggs det då så mycket hus? Borde inte landet satsa på att bygga cirkusvagnar?

Man undrar ju…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s