Hej och hallå!

Vilka dagar jag haft!

Fredagn blev ju toppenbra! Tog en sväng på en kopp till Å. Tjötade lite, lämnade produkter och bara umgåsade en stund. Trevligt så! Sen stog jag och lillgrodan en runda till bolaget i grannkommunen. Fick syn på mannens morfar, så jag sprang in  till honom en stund med. Han blir så glad när man kommerså man får dåligt samvete att man inte hälsar på gammelmannen oftare… Sen for vi hem igen. Städade och joxade hela eftermiddagen. Hade ju ingen vidare lust till det på torsdagen, men det gick bra en dag försent med 😉 Fixade ett gäng tjejer som skulle på disco. Lika kul varje gång, både för mig och dem! Körde dem till partajet pch for hem för att hämta mannen och lilltjejen, sen drog vi och storhandlade. Hem igen och in på Ica för att skaffa det vi glömde, och så hämta kidsen på discot. Sen blev det soffan en stund…

Upp tidigare än tidningsbudet på lördagen för att dra till Sveriges största kärringarace. Shoppade som en tok, och lyckades bli klar med näst intill ALLA julklappar!! Underbart skönt.  Hem igen med trötta fötter. Snabbröja lite och sen kom Halloweengästerna. Det gröptes pumpor, åts mat och pratades resten av kvällen. Grymt trevlig afton! Och pumporna blev grymt snygga även detta år. De står så snyggt i trädgården och man vill ha tänt dem varje kväll!

Igår var jag mest trött hela dagen…

Idag  har vi vart i stan jag och tjejerna. De har ju höstlov en vecka nu. Vi letade termobyxor förgäves… Fasen vilket dåligt utbud det är i butikerna! Otroligt… Men det blev varsitt par till stortjejerna till slut i alla fall. Plus en ny kavaj till mig och lite annat jox. Toppenbra! hem igen och äntligen packa upp alla kassar från lördagens shopping. Sen iväg på barngymnastik så fort mannen kommit hem. Lämna sina egna hemma och dra iväg för att underhålla ett gäng andra… Efter ett svettigt pass blev det som vanligt varannan måndag snabbt ombyte i bilen och dra vidare på unitmöte som verkligen var skitkul ikväll! Det behövde jag så mycket! Massa glada tjejer och massa sköna skratt. Inte dumt alls!

Nu ska jag lägga lite  beställningar, softa lite och sen lägga mig och läsa.

God afton på er alla sköna människor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s